VOORAANKONDIGING A4HUB

Nieuws

VOORAANKONDIGING A4HUB

13-7-2023

Verheugd kunnen wij melden dat wij exclusief de verkoop gaan verzorgen van het nieuwbouwproject A4HUB in Roelofarendsveen. De verkoop van de 184 opslag- en stallingsboxen en 19 bedrijfs-/kantoorunits start binnenkort.
 



EEN EIGEN OPSLAG OF STALLING IN ROELOFARENDSVEEN?   
Een unieke kans! A4HUB ontwikkelt 184 praktische opslagboxen verdeeld over 4 bouwlagen op bedrijventerrein De Lasso Noord in Roelofarendsveen. Pal naast de A4, op korte afstand van Leiden, Alphen aan den Rijn, Bollenstreek en Haarlemmermeer en slechts op 15 minuten rijden van o.a. Den Haag en Amsterdam. Ideaal voor het stallen van boten, caravans, campers of klassieke auto’s, maar ook voor huisraad en archief. Zowel voor particulier als bedrijfsmatig gebruik, maar ook als belegging. De opslagboxen hebben een oppervlakte van circa 19 tot 28 m² BVO en zijn gemakkelijk toegankelijk via twee goederenliften, een personenlift en twee trappenhuizen. 

Binnenkort gaan de opslagboxen in de verkoop tegen zeer aantrekkelijke verkoopprijzen.

 



EEN BEDRIJFS-/KANTOORPAND MET DAKTERRAS LANGS DE A4?
Op bedrijventerrein De Lasso Noord in Roelofarendsveen verschijnt binnenkort A4HUB: 19 bedrijfs-/kantoorunits met een eigen dakterras. Centraal gelegen, op korte afstand van Luchthaven Schiphol, pal naast de A4 en op slechts 15 minuten rijden van o.a. Den Haag en Amsterdam. Tevens is de ligging ten opzichte van Leiden, Alphen aan den Rijn, Bollenstreek en Haarlemmermeer zeer interessant. De units hebben een courant basis opleveringsniveau en hebben verschillende afmetingen: van circa 229 tot 526 m² BVO verdeeld over 3 bouwlagen. Ideaal als productieruimte, werkplaats en/of opslagruimte plus kantoor en eventueel zelfs showroomruimte.

De units gaan binnenkort in de verkoop tegen aantrekkelijke koopsommen. Zeer geschikt als investeringsobject, maar zeker ook voor eigen gebruik door MKB-ondernemers!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, verkoopprijzen, investeringsmogelijkheden en als eerste kans maken om een box of unit in A4HUB te bemachtigen?

Klik hier voor de website en het aanmeldformulier

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms