Welke voordelen heeft het aankopen van nieuwbouw?

Nieuws

Welke voordelen heeft het aankopen van nieuwbouw?

10-7-2024

Energiezuinigheid en duurzaamheid
Nieuwbouwpanden zijn doorgaans ontworpen met de nieuwste technieken en materialen, waardoor ze aanzienlijk energiezuiniger en duurzamer zijn dan bestaande gebouwen. Dit resulteert niet alleen in een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst. Door het gebruik van hoogwaardige isolatie, energie-efficiënte installaties en duurzame bouwmaterialen, minimaliseert u uw ecologische voetafdruk. Daarnaast bieden nieuwbouwprojecten achteraf vaak de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren, wat uw energieverbruik verder verlaagt en uw bedrijf nog duurzamer maakt. Deze vooruitstrevende aanpak in de bouw maakt nieuwbouw de ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan zowel kostenbesparing als milieuvriendelijkheid.

Maatwerk en aanpassingsmogelijkheden
Een van de grootste voordelen van nieuwbouw is de mogelijkheid tot maatwerk aan de binnenzijde. Hoewel de buitenzijde van de bedrijfsruimte of opslagbox al vastligt, heeft u binnen alle vrijheid om de inrichting naar uw wensen aan te passen. U kunt de indeling afstemmen op de specifieke behoeften van uw onderneming, zoals het kiezen van de juiste vloerafwerking, binnenwanden, plafonds en overige voorzieningen. Bovendien kunt u aan de buitenzijde uw eigen reclame-uitingen plaatsen, zodat uw bedrijfsidentiteit direct zichtbaar is. Dit zorgt voor een efficiënte en functionele werkruimte die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Comfort en veiligheid
Moderne bouwtechnieken zorgen voor een hoge mate van comfort en veiligheid in nieuwbouwpanden. De nieuwste technologieën en materialen, zoals geavanceerde ventilatie- en verwarmingssystemen, brandwerende constructies en inbraakpreventie, dragen bij aan een veilige en aangename werkomgeving. Bovendien staan innovatieve bouwmethoden garant voor een lange levensduur van het pand en minimaliseren ze de onderhoudskosten. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van een comfortabele en veilige werkplek, maar ook van lagere kosten op de lange termijn.

Fiscale voordelen van bedrijfsmatig vastgoed
Het aankopen van een nieuwbouwpand voor uw bedrijf biedt ook fiscale voordelen. Veel nieuwbouwprojecten komen in aanmerking voor fiscale stimuleringsmaatregelen, zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Deze regelingen kunnen aanzienlijke belastingvoordelen opleveren door een deel van de investeringskosten af te trekken van de winst. Bovendien kan er over de aanschafwaarde worden afgeschreven, wat leidt tot een lagere fiscale winst en daardoor een lagere belastingdruk. U moet rekening houden met de restwaarde na 30 tot 50 jaar en mag niet afschrijven over grond. Deze fiscale voordelen maken de investering in een nieuwbouwpand niet alleen aantrekkelijk vanuit een operationeel oogpunt, maar ook financieel zeer voordelig.

Bent u geïnteresseerd in een van onze nieuwbouwprojecten of overweegt u in de toekomst een nieuwbouw bedrijfsunit aan te schaffen? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief, zodat wij u als een van de eersten kunnen informeren over onze nieuwe projecten. Of neem telefonisch contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid bij de huidige nieuwbouwprojecten. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms