Ons kantoor

… is trots op haar werkgebied


Van Luling BOG houdt zich dagelijks vanuit Schiphol-Rijk bezig met bedrijfsmatig onroerend goed en is al meerdere jaren actief als gecertificeerd VBO Makelaar in de regio Aalsmeer en Haarlemmermeer. Wij bedienen zowel ondernemers op de Luchthaven Schiphol alsmede op Bloemenveiling FloraHolland. Het voelt voor ons als een voorrecht om in dit veelzijdige werkgebied als een relevante adviseur actief te zijn. Van Luling BOG wordt sinds haar ontstaan geleid door Jon van Luling (Register-Taxateur).
 

… is er voor al uw huisvestingsvraagstukken


Van Luling en zijn team onderscheiden zich door een uitgebreid dienstenpakket, een hoog serviceniveau en een snelle aanpak, ook buiten kantoortijden. Voor ons is dat heel normaal omdat wij dat omgekeerd ook verwachten. Op een persoonlijke en enthousiaste wijze wordt u bij uw huisvestingsvraagstukken geadviseerd en begeleid. Om onze kennis en kunde op niveau te houden en u altijd van het beste advies te voorzien, staan wij ingeschreven in diverse registers, worden nieuwe ontwikkelingen en trends op de (vastgoed)markt scherp in de gaten gehouden en volgen we regelmatig cursussen en scholing. We werken graag samen met geselecteerde partnerbedrijven en investeren daarnaast graag in nieuwe technologieën voor bijvoorbeeld de promotie van een gebouw.
 

… is lid van VBO Makelaar


Van Luling BOG is lid van VBO Makelaar die als branchevereniging de volgende kernwaarden hanteert: betrokkenheid, kwaliteit, servicegerichtheid en no-nonsense. Ons kantoor profileert zich graag met deze duurzame basisprincipes. Resultaat en streven naar perfectie is uiteraard essentieel, maar onze informele, ongedwongen en plezierige sfeer op kantoor zijn minstens zo belangrijk om de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Onze klanten bezoeken ons graag voor een meeting onder het genot van een Nespresso koffie. Nespresso staat voor beleving en gevoel. Wij doen niet anders, iedere dag met een glimlach. Parkeren is overigens eenvoudig bij ons en kan op het parkeerdek voor het gebouw.
 
Wij zijn voorbereid op de toekomst en nemen actie. Dat is waar u ons aan herkent. We hopen u gauw te zien!
Verberg kaart

Vestiging:

Van Luling BOG B.V.

SCHIPHOL-RIJK

Beechavenue 122
1119 PR SCHIPHOL-RIJK
KvK nummer: 76484408
BTW nummer: NL860640590B01