Verhuur/Verkoop

Verhuurmakelaar of verkoopmakelaar nodig?


Verhuurdiensten en verkoopdiensten vormen de spil van onze activiteiten. Ongeacht of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, kantoorpand, winkelruimte, bouwperceel of combinatie van functies, Van Luling BOG ontzorgt u als eigenaar en denkt graag in kansen en oplossingen.
 

Voor welke opdrachtgevers werken we?


Wij zijn van alle markten thuis en begeleiden daarom met veel enthousiasme en plezier zowel particuliere eigenaren, midden- en kleinbedrijf, zakelijke dienstverleners, creatieve organisaties alsmede (institutionele) beleggers bij de verhuur en verkoop van kleine en grote objecten in Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Schiphol en omliggende plaatsen. Dat doen we zelfstandig of met partners. We sturen vanaf de eerste dag middels een persoonlijke aanpak aan op een energieke en langdurige samenwerking.
 

Makelaar voor de verhuur en makelaar voor de verkoop


We denken mee over de beste invulling voor ieder soort commercieel vastgoed (bestaande bouw of nieuwbouw) en stellen alles in het werk om de opdracht naar volle tevredenheid van alle betrokkenen te vervullen. Onze achtergrond in de aannemerij en projectontwikkeling helpt ons daarbij. Promotioneel is ons kantoor tot veel in staat. Gedeeltelijk door activiteiten en werkzaamheden uit te besteden aan derden, maar ook door een hoop zaken ‘gewoon’ in house te regelen. We zijn gek op nieuwe en innovatieve technieken en staan open voor try-outs. Natuurlijk maken we vooraf schriftelijk heldere afspraken over onze kosten (courtage). Volledig transparant en zodoende geen verrassingen achteraf.
 
Binnen onze bemiddelingsdienstverlening valt standaard onder andere advisering, uitvoeren van promotionele activiteiten, informeren en begeleiden van potentiële huurders/kopers, opstellen en beoordelen van de huurovereenkomst of koopovereenkomst en het begeleiden en afwikkelen van de oplevering/overdracht.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-8881088 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring