Feestweek Aalsmeer

Nieuws

Feestweek Aalsmeer

12-3-2024

Er is één week in het jaar waarin ons kantoor iets minder goed bereikbaar is, en dat is tijdens de jaarlijkse feestweek in Aalsmeer. Deze feestweek, georganiseerd door een lokale stichting, is een langverwachte gebeurtenis waar het hele jaar naar uitgekeken wordt. Gedurende deze week bruist Aalsmeer van activiteiten, festiviteiten en gezelligheid, waar zowel inwoners als bezoekers van kunnen genieten.

De stichting achter de feestweek werkt het hele jaar door met toewijding aan het plannen en organiseren van een week vol feestelijke hoogtepunten. Van Luling is trots om partner te zijn van deze stichting en bij te dragen aan het succes van dit evenement.

Voor elke Aalsmeerder is de feestweek een hoogtepunt van het jaar, een periode waarin het dorp echt tot leven komt en waar iedereen samenkomt om te genieten van muziek, cultuur, sport en amusement. Het is een tijd van samenzijn, vreugde en het vieren van alles wat Aalsmeer te bieden heeft. Voor jong en oud.

Als trotse partner van de stichting achter de feestweek kijken we er elk jaar weer naar uit om samen met iedereen van Aalsmeer te genieten van deze gezellige en bruisende week vol festiviteiten.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms