SCW Rijsenhout

Nieuws

SCW Rijsenhout

12-3-2024

Van Luling BOG is een trouwe partner van deze dorpsclub. Bij deze levendige vereniging gaat het om meer dan alleen sport; het gaat om de gedeelde passie voor voetbal en de sterke band tussen de leden. Van jong tot oud: bij SCW Rijsenhout is er een plek en uitdaging voor iedereen, of het nu gaat om het ontwikkelen van vaardigheden op het veld of het bijdragen aan de clubgemeenschap buiten de lijnen.

De in 1967 opgerichte club mag samen met T.V. Rijsenhout in 2025 een prachtig nieuw complex verwelkomen, wat niet alleen een boost geeft aan de sportieve mogelijkheden, maar ook aan de maatschappelijke bijdrage van de club in de lokale gemeenschap. Dit nieuwe complex biedt niet alleen de nieuwste faciliteiten voor training en wedstrijden, maar zal ook dienen als een ontmoetingsplaats voor leden en buurtbewoners, waardoor de club een nog centralere rol krijgt in het dorpsleven.

Van Luling BOG is niet voor niks de sportiefste makelaar in de regio. Naast partner zijn Jon en Robbert ook trouwe spelers bij de club, waar ze niet alleen hun passie voor voetbal delen, maar ook hun betrokkenheid bij de gemeenschap laten zien. Van Luling BOG is er trots op partner te zijn en blijft zich inzetten voor de bloei van de dorpsclub en de lokale gemeenschap.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms