werkgebied-overig

werkgebied-overig

Ruimte vinden

Commercieel vastgoed in omgeving Schiphol-Rijk

Van Luling BOG houdt zich dagelijks bezig met bedrijfsmatig onroerend goed vanuit de regio Schiphol-Rijk. Schiphol-Rijk is een plaats die grenst aan Aalsmeer en Haarlemmermeer. Van Luling BOG beschikt over meerdere kantoorpanden bij Luchthaven Schiphol. Op bedrijventerreinen als Schiphol Central Business District, Schiphol-Zuid en RichPort Park Schiphol-Rijk bevinden zich grote en kleine bedrijven en alle ruimte voor nieuwe vestigingen. Van Luling BOG is er zowel voor de verhuur en verkoop als voor de aanhuur of aankoop van uw bedrijfsruimte. Het is een voorrecht om in dit veelzijdige werkgebied actief te zijn. Als bedrijfsmakelaar in omgeving Schiphol-Rijk en omstreken helpt het team van Van Luling BOG u bij het vinden van de ideale vestigingsplaats voor uw bedrijf.

Bloemen, bollen, data, schepen en vliegtuigen

Ons werkgebied

Van Luling BOG is trots op haar gevarieerde en uitgebreide werkgebied. De regio ligt centraal in de Randstad en beschikt onder meer over de bloemenveiling van Aalsmeer, de wereldbekende Bollenstreek, datacenter-industrie, de zeehaven van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. We kennen het gebied als geen ander en durven ons met recht een specialist te noemen. Bent u op zoek naar een vestigingslocatie, wilt u uw pand verhuren of verkopen, heeft u behoefte aan een taxatie of wellicht gewoon eens brainstormen over kansen en mogelijkheden? Bij ons zit u goed en we vertellen er graag meer over.

Scroll over de kaart of klik op de namen van de gemeenten voor meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Robbert Starink
Bedrijfsmakelaar Robbert Starink
020-8881088
info@vanlulingbog.nl