werkgebied-aalsmeer

werkgebied-aalsmeer

werkgebied-aalsmeer

werkgebied-aalsmeer

Werken in Aalsmeer

Aalsmeer

Gelegen onder de rook van Amsterdam biedt Aalsmeer meer dan genoeg plek voor alle soorten ondernemers. Aan de ene kant liggen Amsterdam en Schiphol om de hoek; aan de andere kant biedt Aalsmeer ook de rust van mooie parken en meren. Aalsmeer is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen en openbaar vervoer. Aalsmeer staat bekend als hét bloemendorp van Nederland. Het wordt vaak het kloppende hart van de internationale bloemenhandel genoemd met het centrum voor bloemen- en andere versdistributie. 

Bent u op zoek naar commercieel vastgoed met een agrarische of industriële bestemming op een perfect bereikbare locatie? Dan is Aalsmeer waarschijnlijk een uitstekende optie voor u. Van Luling BOG is al jaren actief als gecertificeerd VBO makelaar in Aalsmeer en omgeving en kan u adviseren over de mogelijkheden. 

Bloemen, bollen, data, schepen en vliegtuigen

Ons werkgebied

Van Luling BOG is trots op haar gevarieerde en uitgebreide werkgebied. De regio ligt centraal in de Randstad en beschikt onder meer over de bloemenveiling van Aalsmeer, de wereldbekende Bollenstreek, datacenter-industrie, de zeehaven van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. We kennen het gebied als geen ander en durven ons met recht een specialist te noemen. Bent u op zoek naar een vestigingslocatie, wilt u uw pand verhuren of verkopen, heeft u behoefte aan een taxatie of wellicht gewoon eens brainstormen over kansen en mogelijkheden? Bij ons zit u goed en we vertellen er graag meer over.

Scroll over de kaart of klik op de namen van de gemeenten voor meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

We komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Robbert Starink
Bedrijfsmakelaar Robbert Starink
020-8881088
info@vanlulingbog.nl