werkgebied-haarlemmermeer

werkgebied-haarlemmermeer

werkgebied-haarlemmermeer

werkgebied-haarlemmermeer

werkgebied-haarlemmermeer

Werken in de Haarlemmermeer

Haarlemmermeer

De vraag naar bedrijfsunits in omgeving Haarlemmermeer is momenteel enorm groot. Dit ontwikkelde gebied is inmiddels een droomlocatie op het gebied van ruimte en bereikbaarheid voor bedrijventerreinen en bedrijvigheid. Daarbinnen onder meer Schiphol en Royal FloraHolland alsmede de korte afstand naar snelwegen en Amsterdam.

De Haarlemmermeer is makkelijk te bereiken door de vele uitvalswegen die door deze regio zijn aangelegd. EXPO Haarlemmermeer is dé evenementenlocatie voor beurzen en bedrijfsevenementen in de regio Haarlemmermeer. 

Een aantal bekende bedrijven die zich hebben gevestigd zijn onder andere DPG media, KLM en YoungCapital. Bent u op zoek naar commercieel vastgoed voor een nieuw kantoor of een nieuwe branche op een perfect bereikbare locatie? Dan is regio Haarlemmermeer waarschijnlijk een uitstekende optie voor u. Van Luling BOG is al jaren actief als gecertificeerd VBO makelaar in Schiphol-Rijk en Haarlemmermeer en omgeving en kan u adviseren over de mogelijkheden. 

Bloemen, bollen, data, schepen en vliegtuigen

Ons werkgebied

Van Luling BOG is trots op haar gevarieerde en uitgebreide werkgebied. De regio ligt centraal in de Randstad en beschikt onder meer over de bloemenveiling van Aalsmeer, de wereldbekende Bollenstreek, datacenter-industrie, de zeehaven van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. We kennen het gebied als geen ander en durven ons met recht een specialist te noemen. Bent u op zoek naar een vestigingslocatie, wilt u uw pand verhuren of verkopen, heeft u behoefte aan een taxatie of wellicht gewoon eens brainstormen over kansen en mogelijkheden? Bij ons zit u goed en we vertellen er graag meer over.

Scroll over de kaart of klik op de namen van de gemeenten voor meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Robbert Starink
Bedrijfsmakelaar Robbert Starink
020-8881088
info@vanlulingbog.nl