werkgebied-uithoorn

werkgebied-uithoorn

werkgebied-uithoorn

Werken in Uithoorn

Uithoorn

Op de grens van de provincies Noord-Holland en Utrecht bevindt zich het dorp Uithoorn. Het is gelegen aan de Amstel en met een authentiek dorp langs het water is het een geliefde plek om te wonen en te werken voor velen. Amsterdam ligt op slechts 25 minuten rijden, terwijl u zich toch midden in het groen bevindt. Uithoorn kent meerdere wijken, waarvan Zijdelwaard, Thamerdal, Legmeer en Meerwijk de bekendste zijn. De Kwakel is centraal gelegen ten opzichten van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn.

Bent u op zoek naar commercieel vastgoed met een agrarische bestemming of een ruime bedrijfsruimte op een perfect bereikbare locatie? Dan zijn Uithoorn en De Kwakel waarschijnlijk een uitstekende optie voor u. Van Luling BOG is al jaren actief als gecertificeerd VBO makelaar in de omgeving en kan u adviseren over de mogelijkheden.

Bloemen, bollen, data, schepen en vliegtuigen

Ons werkgebied

Van Luling BOG is trots op haar gevarieerde en uitgebreide werkgebied. De regio ligt centraal in de Randstad en beschikt onder meer over de bloemenveiling van Aalsmeer, de wereldbekende Bollenstreek, datacenter-industrie, de zeehaven van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. We kennen het gebied als geen ander en durven ons met recht een specialist te noemen. Bent u op zoek naar een vestigingslocatie, wilt u uw pand verhuren of verkopen, heeft u behoefte aan een taxatie of wellicht gewoon eens brainstormen over kansen en mogelijkheden? Bij ons zit u goed en we vertellen er graag meer over.

Scroll over de kaart of klik op de namen van de gemeenten voor meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Anne-Claire Amelsbeek
Marketing & communicatie Anne-Claire Amelsbeek
020-8881088
info@vanlulingbog.nl