werkgebied-amstelveen

werkgebied-amstelveen

Werken in Amstelveen

Amstelveen

De bebouwde kom van Amstelveen grenst in het noorden aan de stad Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Amstelveen staat bekend om zijn mooie natuurgebieden en het gezellige horecagebied. Een van de prachtige natuurgebieden is Het Amsterdamse bos dat voor een groot deel in Amstelveen ligt. Het Amstelveense Winkelcentrum is al 2 keer uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland. 

Amstelveen is uitstekend bereikbaar voor forenzen uit Amsterdam en Haarlem en heeft meerdere industriegebieden met bedrijven in verschillende branches en disciplines. Er zijn tal van lokale en internationale ondernemers gevestigd, waaronder Automotive, Food, (groot)handel, Sport en Farmacie. In de directe omgeving bevinden zich de hoofdkantoren van enkele toonaangevende bedrijven, waaronder KLM, Canon, New York Pizza en Martinez Chocolade. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, kantoorruimte of ruime opslag? Dan is Amstelveen waarschijnlijk een uitstekende optie voor u. Van Luling BOG is al jaren actief als gecertificeerd VBO makelaar in Amstelveen en omgeving en kan u adviseren over de mogelijkheden. 

Bloemen, bollen, data, schepen en vliegtuigen

Ons werkgebied

Van Luling BOG is trots op haar gevarieerde en uitgebreide werkgebied. De regio ligt centraal in de Randstad en beschikt onder meer over de bloemenveiling van Aalsmeer, de wereldbekende Bollenstreek, datacenter-industrie, de zeehaven van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. We kennen het gebied als geen ander en durven ons met recht een specialist te noemen. Bent u op zoek naar een vestigingslocatie, wilt u uw pand verhuren of verkopen, heeft u behoefte aan een taxatie of wellicht gewoon eens brainstormen over kansen en mogelijkheden? Bij ons zit u goed en we vertellen er graag meer over.

Scroll over de kaart of klik op de namen van de gemeenten voor meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Robbert Starink
Bedrijfsmakelaar Robbert Starink
020-8881088
info@vanlulingbog.nl