werkgebied-kaag-braassem

werkgebied-kaag-braassem

Werken in Kaag & braassem

Kaag & braassem

Kaag & Braassem is een regio in de provincie Zuid-Holland. De regio staan bekend om de verbinding tussen land en water. Alle dorpen zijn met elkaar verbonden door het water. 

Voor ondernemers is de regio Kaag en Braassem ideaal omdat het een gunstige ligging heeft en een groeiend aantal bedrijfsterreinen. Langs de rijksweg A4 heeft Roelofarendsveen drie bedrijfsterreinen, De Lasso Zuid, De Lasso Noord en het Veenderveld. Ook komt er nog een nieuw bedrijfsterrein bij tussen Nieuwe Wetering en Rijpswetering. 

Alle bedrijfsterreinen in de regio zijn goed bereikbaar. Vanaf Schiphol kunt u binnen een half uur in de regio zijn. Bent u op zoek naar ruimte voor commercieel vastgoed in een snel ontwikkelende en gewilde omgeving op een perfect bereikbare locatie? Dan is een pand in de Kaag en Braassem streek waarschijnlijk een uitstekende optie voor u. Van Luling BOG is al jaren actief als gecertificeerd VBO makelaar in commercieel vastgoed in de omgeving en kan u adviseren over de mogelijkheden. 

Bloemen, bollen, data, schepen en vliegtuigen

Ons werkgebied

Van Luling BOG is trots op haar gevarieerde en uitgebreide werkgebied. De regio ligt centraal in de Randstad en beschikt onder meer over de bloemenveiling van Aalsmeer, de wereldbekende Bollenstreek, datacenter-industrie, de zeehaven van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. We kennen het gebied als geen ander en durven ons met recht een specialist te noemen. Bent u op zoek naar een vestigingslocatie, wilt u uw pand verhuren of verkopen, heeft u behoefte aan een taxatie of wellicht gewoon eens brainstormen over kansen en mogelijkheden? Bij ons zit u goed en we vertellen er graag meer over.

Scroll over de kaart of klik op de namen van de gemeenten voor meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Anne-Claire Amelsbeek
Marketing & communicatie Anne-Claire Amelsbeek
020-8881088
info@vanlulingbog.nl